Som observadors?

Som observadors?:

Partint d’un tros de fotografia i un petit text, hem de descobrir el lloc de Taradell on esta ubicada, quin significat o utilitat té o podria tenir. Es poden demanar pistes, quan s’hagin respost tres pistes es descobrirà un altra tros de foto. Si no s’endevina, una altra volta tres preguntes i així successivament fins que quedi descobert.

Procurarem que la foto estigui relacionada amb la literatura o les arts en general.

dilluns, 7 de juliol del 2014


A veure si ho endevineu, si esteu al cas no us costarà gens ni mica. No és una majòlica, no és cap capella, tampoc cap escala....Aquí us deixo la foto sencera. Apa Núria et toca a tu!!!

8 comentaris:

 1. Demà aniré mirant amb ulls de veure-hi ,-)

  ResponElimina
 2. Caram! Dius que no ens costarà? És molt artística la foto!

  ResponElimina
 3. És la "T" del monument que hi ha a la rotonda de l'Era del Tint?

  ResponElimina
 4. Doncs si Núria l'has endevinat. Veieu com ha estat fàcil. És el monument en forma de T de la rotonda de l'Era del Tint!!!

  ResponElimina
 5. Doncs ja miraré a veure quina foto penjo i us faig trencar el cap una estona, hehehe....

  ResponElimina
 6. Hauriem de posar només un fragment de l'objecte o lloc a endevinar i sense pistes de context ni la foto sencera. Així seria més difícil.

  ResponElimina
 7. Jolin! Son als meus nassos i no me'n adono!
  Mercè, ja hi posem un fragment de l' objecte i la pista di algú la demana

  ResponElimina
 8. Mercè, Tal com et diu la Dolors, ja ho fem tal com demanes. Si mires la meva entrada (la de la Majòlica), només hi havia la primera imatge i un cop la va encertar la Maria Godayol, com que va fer el comentari que hi faltava una o dues rajoles a la part de baix, la vaig penjar sencera, ja que el "forat" en blanc també és el que m'havia fet que m'hi fixés (per deixar-ho clar, vaig afegir la data 6-Juliol) i la Maria ha fet el mateix, primer la imatge parcial i un cop s'ha encertat, ha penjat la imatge sencera.

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.