Som observadors?

Som observadors?:

Partint d’un tros de fotografia i un petit text, hem de descobrir el lloc de Taradell on esta ubicada, quin significat o utilitat té o podria tenir. Es poden demanar pistes, quan s’hagin respost tres pistes es descobrirà un altra tros de foto. Si no s’endevina, una altra volta tres preguntes i així successivament fins que quedi descobert.

Procurarem que la foto estigui relacionada amb la literatura o les arts en general.

divendres, 29 d’agost del 2014

I aquesta majòlica on la podem veure?





Aquí teniu la majòlica sencera, amb Sant Gustau que per molts anys us conservi les ganes de caminar.


8 comentaris:

  1. Respostes
    1. Realment que cal ser detallistes. La palma i la corona em fan pensar amb santa Llúcia.

      Elimina
  2. Jo hauria dit una puríssima, ho dic pels àngels, vaig a donar un vol

    ResponElimina
  3. M'acabo de patejar tot el poble buscant, però crec que l'he trobat. És la majòlica de sant Gustau que hi ha a la torre que era de can Benguerel al Passeig Sant Genís molt a prop de casa vostre!!!

    ResponElimina
  4. Ostres Lluna, nosaltres, amb la Sunsi, també ens hem petejat el poble i no l'hem sabut veure, amb sembla que ha estat l'únic carrer que no hem passat, tot el carrer sant Sebàtia, Barceloneta, Esquís, la Vila, Vilanova, Vic, Ramon Pou...uf! i tant a prop que ho teníem, Ni santa Llúcia, ni prurissimes....sant Gustau!, ja sabré tota la vida on és.

    ResponElimina
  5. Maria, ja pots penjar la teva proposta!!!

    ResponElimina
  6. Felicitats Lluna. Tants anys que fa que hi és,i, dels detalls ni fixar-s'hi, almenys jo. No pot ser. "Som observadors" fa una feina molt engrescadora. Ahir, amb la Dolors A. i la Sunsi, deiem:- Anem sempre amb el cap mirant enlaire.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.